Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

636 Postów
Wyjadacz
Pytal o dagepenger, a decyzje musi podjac sam. "Dobrymi radami pieklo wybrukowne"

Fiona ,Ty chyba nie chcesz sie w piekle smarzyc?
No chyba ze lubisz ciepelko.)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
tropik napisał:
Pytal o dagepenger, a decyzje musi podjac sam. "Dobrymi radami pieklo wybrukowne"

Poszlabym do nieba, ale w piekle wiecej znajomych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
Fiona66 napisał:
tropik napisał:

Poszlabym do nieba, ale w piekle wiecej znajomych

Bo to tak sobie pojsc.
Tam bramy pilnuje Jasta.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
piotr Moskala
(piuterson)
Wiking
hej ja sie zastanawiam poniewaz mam teraz prace na 100% ale chce ja zmienic i zeby miec szanse byc zatrudnionym na stale w nowej firmie musze zaczac na wikariacie przez posrednika. Ze wzgledu na to ze jest to branaza transportowa z praca jest roznie i np moze sie zdarzyc ze ktoregos dnia mi powiedza ze nusze siedziec w domu bo nie ma dla mnie pracy i co wtedy czy jest szansa dostac pieniadze od firmy ktora mnie zatrudzia czy tez np z NAV. Chodzii mi poprostu o to zebym nie zostal bez pracy np pare dni w mieciacu bo jesli tego n ie placi posrediak to lipa bo pojedzie mi to po kieszeni. Drogi kolego nic nie kombinuje tylko sie pytam bo mam akurat taka sytuacje w tym momecie i nigdy nie pracowalem na wikariacie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
piotr Moskala
(piuterson)
Wiking
hej fiona66 dzieki za odpowiedz bo jestem naprawde w kropce
mam teraz prace na 100% ale chce ja zmienic i zeby miec szanse byc zatrudnionym na stale w nowej firmie musze zaczac na wikariacie przez posrednika. Ze wzgledu na to ze jest to branaza transportowa z praca jest roznie i np moze sie zdarzyc ze ktoregos dnia mi powiedza ze nusze siedziec w domu bo nie ma dla mnie pracy i co wtedy czy jest szansa dostac pieniadze od firmy ktora mnie zatrudnia czy tez np z NAV. nie wiem poprostu jak to funkcjonuje jako vikar z tego co mi gosciu mowil z tej firmy posredniczacej to vikar moze nawet trwac rok az sie pojawi szansa na stale zatrudnienie dlatego zastanawiam sie czy firma posredniczaca jest mi w stanie zagwarantowac pelna wyplate .

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
piuterson napisał:
hej ja sie zastanawiam poniewaz mam teraz prace na 100% ale chce ja zmienic i zeby miec szanse byc zatrudnionym na stale w nowej firmie musze zaczac na wikariacie przez posrednika. Ze wzgledu na to ze jest to branaza transportowa z praca jest roznie i np moze sie zdarzyc ze ktoregos dnia mi powiedza ze nusze siedziec w domu bo nie ma dla mnie pracy i co wtedy czy jest szansa dostac pieniadze od firmy ktora mnie zatrudzia czy tez np z NAV. Chodzii mi poprostu o to zebym nie zostal bez pracy np pare dni w mieciacu bo jesli tego n ie placi posrediak to lipa bo pojedzie mi to po kieszeni. Drogi kolego nic nie kombinuje tylko sie pytam bo mam akurat taka sytuacje w tym momecie i nigdy nie pracowalem na wikariacie.
Czesc witaj, masz prace na 100% i chcesz ja zmienic ? dostajesz wikariat i to jeszcze przez posrednika .
Na twoim miejscu bym sie dwa razy zastanowil, bo mozesz stracic to i to .
Nie wiem na ile lepsza finansowo (bo pewnie o to chodzi)jest ta nowa praca , ale stala jest zawsze stala, decyzja nalezy do Ciebie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
piuterson napisał:
hej fiona66 dzieki za odpowiedz bo jestem naprawde w kropce
mam teraz prace na 100% ale chce ja zmienic i zeby miec szanse byc zatrudnionym na stale w nowej firmie musze zaczac na wikariacie przez posrednika. Ze wzgledu na to ze jest to branaza transportowa z praca jest roznie i np moze sie zdarzyc ze ktoregos dnia mi powiedza ze nusze siedziec w domu bo nie ma dla mnie pracy i co wtedy czy jest szansa dostac pieniadze od firmy ktora mnie zatrudnia czy tez np z NAV. nie wiem poprostu jak to funkcjonuje jako vikar z tego co mi gosciu mowil z tej firmy posredniczacej to vikar moze nawet trwac rok az sie pojawi szansa na stale zatrudnienie dlatego zastanawiam sie czy firma posredniczaca jest mi w stanie zagwarantowac pelna wyplate .

A co to jest za firma posredniczaca?( mozesz mi napisac na priv?)
Mysle ze lepiej jakbys dal sobie spokoj , bo nie masz nic , mozesz zostac na lodzie i zostanie Ci dag penger.
A na takie desperackie kroki to sobie moze ktos pozwolic co nie ma pracy albo jest na zasilku ktory sie za chwile skonczy.(jak powiatowy albo jasta.)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok